Recensies

"Al meerdere jaren doe ik regelmatig aan sport. Lopen, fietsen, zwemmen, etc… Toch was ik enigszins "unhappy" over het effect hiervan. Daarnaast liet mijn rug het ook af en toe afweten. Dit zorgde ook voor de nodige frustraties. Het gevolg hiervan was dat ik niet meer kon sporten en altijd opnieuw moest opbouwen. Ik kreeg de raad van mijn kiné om mijn rug- en omliggende spieren op te trainen en te verstevigen. Ik kwam bij Glenn en SportsCare terecht en vroeg om hulp.
Samen zijn we nu al enkele weken aan de slag. Stap voor stap bouwen we onze trainingen op. We werken niet alleen aan de rug maar we focussen ons op het volledige lichaam. Dit MET Resultaat!
Ik voel ook niet alleen het verschil ter hoogte van mijn rug, maar zie ook het verschil in de spiegel !!
Super trainer, super trainingsschema, kortom, " one happy customer”""

− Nadia Vermeesen - 38 jaar - 3 maanden actief bij SportsCare GVG

"Als voetballer heb ik enkele maanden geleden een rugblessure opgelopen. Mijn osteopaat raadde me aan om te starten met spierversterkende oefeningen. Ik ben terecht gekomen bij Sportcare GvG waar ik een goede persoonlijke begeleiding kreeg (en nog steeds krijg) Doelgerichte oefeningen helpen me mijn spieren te versterken. Intussen ben ik blessurevrij en kan ik weer met volle overgave voetballen. Ik kan daarom SportsCare GvG alleen maar aanraden voor elke sportman/vrouw!"

− Glen Geysen - 26 jaar - 4 maanden actief bij SportsCare GVG

"18 maanden geleden ben ik begonnen, in samenwerking met een diëtiste met gewicht te verliezen en mijn lichaamssamenstelling te veranderen. Dit lukte me in combinatie met fietsen en een plaatselijke fitness. Echter de laatste kilo’s (3-4kg) raakte ik niet kwijt.
Zo kwam ik bij Glenn terecht, mijn opzet was die laatste kilo’s kwijt te raken. Het resultaat was verbluffend! Na 3 maanden 2x in de week intensief trainen en met de hulp van de diëtiste had ik 3 kg vetmassa (buikvet) verloren en had ik 1 kg spiermassa gewonnen. Ook mijn lichaam was veranderd, platte en strakkere buik, breder bovenlichaam en een fitter gevoel.

Daarom kan ik iedereen aanraden bij Glenn te trainen, leeftijd is geen excuus (zelf ben ik 53). Ik voel mij 10 jaar jonger en heb energie als
nooit tevoren."

− Jan Willems - 53 jaar - 3 maanden actief bij SportsCare GVG